90-tals festival, Buffaloskor och eurodisco

Tonårstiden brukar ju beskrivas som förvirrad men jag kan konstatera att jag nu så här med facit i handen var helt rätt ute väldigt tidigt, pojkband och Buffaloskor oh yes stil going strong! Måste säga att pulsen stiger när jag pratar 90-talsmusik, MTV (minns ni programmet Stripped to the waist?!), platåskor och Adidasbrallor med knappar. Nu när 90-talet är på tapeten i modevärlden så är det lite som att bli ung på nytt och jag måste säga att jag har haft den goda smaken att inte bära jazzbyxor i baddräktstyg den här gången heller. Tur att jag skriver och inte pratar för när jag blir lite lätt överexalterad som jag känner mig nu så har jag en förmåga att prata väldigt fort åh visst pirrar det i kroppen hos er med när man tänker på Peter André i vattenfallet, Clueless och Dateparfymerna.

Okej det här är känsla! Jag och Brian Harvey från East 17 på deras återföreningskonsert 2003 tror jag att det var.

Två fantastiska saker som vi måste avhandla är att jag har köpt biljetter till 90-tals festivalen i Stockholm i sommar. Mitt hjärta slog dubbla volter när jag såg att mina älsklingar Five kommer, kanske borde filma från VHS-bandet hemma hos pappa när jag träffade Five i Söndagsöppet, East 17 om än endast John och Terry kvar och A1! Uttrycket ”Det här får ni bara inte missa” känns som klippt och skuret i det här sammanhanget. Biljetter köper ni HÄR och nej jag är inte sponsrad bara så lycklig och glad att jag ska gå även om jag i dagsläget tänker gå själv haha. Hoppas på att få sällskap men annars hoppas jag att ni är några sköna bloggläsare som också ska dit, jag är så peppen att jag redan har bestämt outfit!

En annan väldigt viktig sak är Buffaloskor! Åh dessa älskade (i vissa fall hatade), tunga och magiska skor som inte lämnar någon oberörd har verkligen en speciell plats i mitt hjärta. Den enda gången som jag har skolkat från skolan var för att köpa Buffaloskor, eller jag har skolkat en halv gång också men ångrade mig och fick dåligt samvete och gick tillbaka. När jag skolkade drog jag med bussen till Umeå 12 mil och kom hem med ett par Buffaloskor i lila ormskinn. Jag vet att pappa godkände att jag åkte, väldigt oklart egentligen haha men jag älskar dig för det pappa! Mina svarta, som jag tyvärr sålde för några år sedan, minns jag faktiskt inte vart jag köpte och mina brun vita slog jag till på i Las Palmas efter att ha irrat runt i värmen för att hitta. Jag var rätt sen med Buffaloskor och det var främst i nian och när jag började första året i gymnasiet som jag använde dem. Minns att coola grabbgänget skrek efter mig i korridorerna, de bar också tröjor med överstruken Buffalosko på, men jag var aldrig den som vek ner mig. Min stil har snarare varit att sträcka på ryggen och visuellt ge dem fingret genom att bära ännu fler saker från det märket, hade både tröja och väskor för att visa hur lite deras glåpord rörde mig. Blev så glad när ett par Buffaloskor som jag spanat på i en mer uppdaterade 2020 variant hade kommit in i sortimentet idag som jag spanat på en tid så om några dagar ska ni få se mina nya kärlekar. Undra om de fortfarande ha samma klassiska kartonger, känsla! Åh snälla snälla berätta er bästa 90-tals trender! Glöm inte att Clueless finns på Netflix, och för er som inte sett den (Julia känn dig träffad!) är det mer en order. Poppa popcorn och dröm er bort bland spagettiband, knästrumpor och juppinallar. Puss och god natt!

Berätta vad du tycker

E-postadressen publiceras inte.

No Comments Yet.

Previous
Back to reality as 36