En natt utan sömn

Posted on

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Jollyroom

I morse var det en mycket trött mamma som slog upp ögonen kl. 07:00. Jakob har jobbat så mycket den här veckan och jag har varit själv med Elton både under mornarna och kvällarna. Igår levde en grannkille rövare när han spelade tv-spel och skrek som en galning och efter att ha försökt natta Elton i två timmar så tog jag tillslut Elton i famnen och bankande, ringde på och försökte få kontakt i brevinkastet utan resultat. Elton somnade som ni förstår så mycket senare än vanligt och fick sova i våran säng där han gärna lägger sig raklång så jag och magen har inte sovit särskilt väl. Eltons morgonhumör var inte heller det bästa efter gårdagskvällens kaos och när jag skulle klä på Elton imorse så kräktes jag av ansträngningen. Jag längtar så tills magen är ett minne blått. När jag är irriterad över någonting har jag så svårt att släppa ”det” och ”det” påverkar mig så mycket så det var väldigt skönt att knacka på idag och prata med killens pappa idag. Hoppas på en förändring.

När vi ändå pratar om sömnlösa nätter blir det väl en bra övergång till babyfixet! Vårt väggfasta skötbord  KLICK! som vi har köpt har äntligen kommit och i helgen ska det monteras upp. Vi renoverade hela lägenheten när vi flyttade in utom badrummet så det gör verkligen ingeting att vi borrar i kaklet. I helgen har Jakob förresten lovat att göra klart arbetet med bokhyllorna i gästrummet. Hoppas hoppas hoppas att det verkligen blir så. Jag ska strax gå iväg och hämta ett stort Duplopaket KLICK! som vi har köpt till Elton, tänker att han ska få det i storebrorspresent när bebisen kommer. Elton har även ett storebrorspaket från min vän Johanna som gav så gulligt mamma kit till mig i veckan och även paket till Elton. Jag har så sanslöst fina vänner som skämt bort mig så mycket nu inför förlossningen, ska visa vad jag fick av min vän Sanna förra helgen också. 

Åh i helgen tänkte jag också filma vad jag packat i BB-väskan eller väskorna. LV väskan är fylld med mina saker och min favvoväska från DAY är till bebisen. Woho! Happy friyay på er!

Berätta vad du tycker

E-postadressen publiceras inte.

No Comments Yet.

Previous
Påskutflykter, 15 dagar till BF och tankar om döden