Ida GW Persson

Posted on

När jag vaknade imorse kände jag mig mycket piggare men efter lunch var det som att någon knockat mig totalt. Varm om pannan, trött i kroppen, snorig som tusan och lite ont i halsen plus höggravid bör tilläggas. Som en vän och kollega skrev idag, är man förkyld och gravid då är det som en riktig man cold.

Som jag skrev igår så skulle jag ju visa er en av mina födelsedagspresenter idag och med den här intar jag rollen som Ida GW Persson! Alltså åh hur fantastisk är den och den är från min pappa. Innan ni sätter kvällsteet alldeles för snabbt i halsen bör jag kanske tillägga att nej pappa har inte valt ut den utan jag köpte den för födelsedagspengarna jag fick. Den kom upp som reklamannons på min Insta för ett tag sedan men jag tyckte att den var för dyr att slå till på. När pappa ringde och sa att han hade satt in den klassiska födelsedagsslanten kunde jag inte hålla mig och jag törs nästan säga redan nu att det kan vara årets bästa köp.Det är ju bara att erkänna att det faktiskt kan vara skillnad på kvalitet och kvalitet. Den här västen är så galet mjuk och insidan är klädd i ett satinaktikt tyg. Tänk att man kan känna sig så lyxig i en väst som lika gärna hade kunnat införskaffas för en älgjakt, ja men håll med om att användningsområdena för denna är klart bred! Jag tänker slitna ljusa jeans, tunn vit långärmad tröja och den här när jag och bebisen ska ut och ja…. vad kan man göra nuförtiden, ta en promenad.

Kan leta upp en länk senare om ni vill men nu ska jag faktiskt lägga mig, puss!

Berätta vad du tycker

E-postadressen publiceras inte.

3 Comments
 • C
  mars 7, 2021

  Så himla snygg!!

 • Karin
  mars 7, 2021

  Skitsnygg!!

 • E
  mars 7, 2021

  Hoppas det inte är covid du fått iaf. Kryakram

Previous
Garderobs make over och en ny strategi