It’s about time…

Äntligen! Jag har under många år varit en flitig bloggläsare och nu kände jag att det var dags att ge sig in i bloggvärlden själv. Jag känner mig pirrig och förväntansfull- nästan så att jag kan känna fjärilar i magen. Jag hoppas verkligen att ni kommer uppskatta bloggen och dess

innehåll. Vad vill ni läsa om? Något särskilt inlägg som ni uppskattar? Jag hoppas att kommentarsfältet kommer användas flitigt och att vi tillsammans kommer forma bloggen till en härlig inspirationskälla.

Vem är då Idior? Jag heter Ida och är född och uppvuxen i den fantastiskt vackra norrländska staden Skellefteå. Jag börjar tro att det är uppväxten i guldstaden som gjort att jag alltid har älskat guld, mässing och allt som skiner och sätter guldkant på vardagen. Ända sedan jag var liten har familjen kallat mig för I-Dior, att Christian Dior sedan blev en kär modeikon för mig var väl inte helt oväntat. Så när tanken om en blogg började formas så var bloggnamnet Idior en självklarhet. Mina passioner i livet ligger just i modet både när det gäller kläder, skor, accessoarer och inredning. Jag är särskilt svag för väskor från modehusen Dior, Louis Vuitton och Mulberry samt har en skosamling som ständigt växer.

I min blogg kommer jag att utelämna mitt arbete och ta er med i min vardag blandat med tips och ideér när det gäller just mode och inredning. Självklart kommer jag även ta med er på alla roliga upptåg tillsammans med mina fantastiska vänner och underbara familj.

 

Berätta vad du tycker

E-postadressen publiceras inte.

7 Comments
 • Lotta
  november 28, 2014

  Grattis till bloggpremiären fina!! Jag följer ju inte en enda blogg, så det här blir den första som jag självklart kommer att följa med spänning! Lycka till <3

  • Ida Lindstrom
   december 3, 2014

   Underbart- tack!!!!

 • Sanna
  november 28, 2014

  Åh så kul det ska bli att följa den här bloggen! Inlagd som favorit direkt 😉

  • Ida Lindstrom
   december 3, 2014

   Tusen tack fina Sanna!

 • Jenny
  november 30, 2014

  Sååååååå snygg kvinna!!! 🙂

 • Nadja
  december 1, 2014

  Snygg sida! Ska bli spännande att följa din blogg. Ser ut att inte bli annat än succé 🙂

  • Ida Lindstrom
   december 3, 2014

   Tusen tack för dina fina ord Nadja!