När hjärtat smälter

Posted on

Det har varit några mentalt tuffa dagar sedan vi hördes sist. Jag har känt mig väldigt låg och insett hur mycket pandemin och restriktionerna har börjat påverka mig. Jag saknar min familj så otroligt mycket och under ledigheten har det slagit mig hur längesedan vi sågs och även hur längesedan det var som jag träffade mina vänner. Hur hanterar ni allt socialt som uteblir? Att fixa naglarna under gårdagen kändes helt magiskt, att ”klä upp sig” och inte bara klä sig i praktiska leka-i-regnet-kläder. Efter att glittret fått sig en ny nyans hade jag tänkt åka hem direkt. Jag har varit noga och undvikit allt som heter butiker men på väg till bilen såg jag att KappAhl skulle stänga sin butik i Bromma blocks. Gallerian har börjat bli helt öde, så många butiker som stängde under förra året. De hade 30% rabatt i hela butiken som dessutom var helt tom på folk så jag vågade mig in en stund och blev helt tagen av alla underbara bebiskläder.Jag hade nästan glömt bort hur små de är i storlek 50 och 56. Temat för shoppingen blev outfits med klös haha, kommer bli en rivig tjej eller kille <3.

Berätta vad du tycker

E-postadressen publiceras inte.

No Comments Yet.

Previous
Så blir dina ögonfransar milslånga!