Nytt liv i second handfyndet

Vid ett besök hos min lillasyster för snart två år sedan slog jag till på den här golvlampan i mässing i en second handbutik i Falun. Älskar ju att springa på loppisar och i second handbutiker och syrran hade två stycken rätt nära där hon och familjen bodde då. En drevs av en mysig man som heter Hilding och bjöd på både fika och dragspel, ha ha älskart, och den andra var mer ett varuhus som drivs av pingstkyrkan. När jag hittade den här slanka pjäsen i mässing tackade jag artigt men bestämt nej till själva lampskärmen men själva foten föll jag som en fura för i all sin enkelhet. Jag gav den modernt liv med en glödlampa modell XL och vips så kändes den som ny.

Jag går otroligt mycket på känslan när jag shoppar och därför blir det tyvärr så att jag även ibland köpet på mig lite mer än vad som ryms hemma, men då är det ju perfekt med bloppisar och att sälja på nätet. Det finns förresten fortfarande lite plagg kvar i min bloppis som ni hitter HÄR. Har fortsatt att rensa så fler saker dyker upp inom kort!

XpJpkrZGQhWbJAD4EvBE5A_thumb_2d0a 2

Berätta vad du tycker

E-postadressen publiceras inte.

5 Comments
 • Eva
  februari 17, 2017

  Toppenfint! Har haft funderingar på ngt liknande själv så nu måste jag på loppis – när jag blir frisk , legat u täcket nu i fyra dgr med förkylning från h… ha en bra helg! Kram

  • Ida
   februari 17, 2017

   Krya, krya! Och ja… det måste du! Stor kram

 • E
  februari 20, 2017

  Hej!
  Vilken fin blogg du har. Hittade hit när jag googlade kähler vas med blommor. Har hittat en bild på google, en vit vas med fin bukett i. Det blev länkat till din blogg men kan inte hitta inlägget. Undrar om jag får använda den bilden i ett inredningsarbete jag gör (studerar till inredare) Skriver självklart att det är från din blogg om jag får!

  Borden ovan är ju helt fantastiska, exakt vad jag letat efter till mitt hem. Var har du fått tag på de? 🙂

  • Ida
   februari 20, 2017

   Hej och tack för din fina kommentar. Självklart får du göra det, och uppskattar som sagt om du hänvisar till bloggen. Kan det vara i det här inlägget som du sett bilden? http://idior.se/welcome-spring/

   De guldiga borden kommer från Åhléns, men det är ca ett år sedan jag köpte dem nu tror jag. Stor kram, Ida

   • E
    februari 21, 2017

    Ja men precis, det var exakt det inlägget. Tack så jättemycket för att jag får använda den, bilden är helt perfekt. Hänvisar självklart!
    Ska bli spännande och kul att läsa din blogg, massa fin inredningsinspo!

Previous
Strandvägen 1, en magisk himmel och favoritfärgen rosa