Strandvägen 1, en magisk himmel och favoritfärgen rosa

Tack för er kärlek här och på Instagram igår, det värmer väldigt mycket ska ni veta. I allt det jobbiga har jag även lärt känna så fina människor som liksom jag mist sina mammor alldeles för tidigt och det känns fint att kunna hjälpa varandra när det är extra tufft. Idag inleddes dagen dock desto muntrare då jag och Nadja hade frukost på Strandvägen 1 inplanerad. Mandel- och bananpannkakor, ägg, scones och en jädrans massa kaffe beställdes in och jag tror vi lämnade 8 kilo tyngre ha ha!

pSW0iGszSYGeDWmalVWiww_thumb_2d4a

CPX2jjOXQQSQe1XQTATROA_thumb_2d52

Lite suddigt ansikte men ett glatt sådant och det är det viktigaste!

V96zLMhLSyGmS6CcU7S+7A_thumb_2d4c

Hur vackert är inte Stockholm?! Älskade stad!

1j+BTJVtSUOkDMuzAk6umA_thumb_2d59

Min partner in crime i alla lägen, Nadja <3

5UNI1YOxRUKeGT3vSsx3Mg_thumb_2d55

GqopKB8sQtyBhOeNsUXi%w_thumb_2d54De här pannkakorna skojar man inte bort kan jag lova, inte tillbehören heller för den delen!

AOqIFkn1QiukMYGLPXpPlQ_thumb_2d5b

Jag har fått en ny besatthet för ägg, kan äta fyra på en dag ibland. Ägg på glutenfritt hårdbröd med flingsalt på är min frukosttradition när det blir hemmafrulle.UKh90LRqTWmnODa565Xc3w_thumb_2d58

Nu ska jag fortsätta med min rensning på förrådet medan tvätten är igång, glöm inte bort min bloppis som ni hittar HÄR. Har även en massa bröllopsdekorationer som ska säljas så håll utkik om ni planerar bröllop. Hoppas ni får en underbar onsdag.

Berätta vad du tycker

E-postadressen publiceras inte.

No Comments Yet.

Previous
Alla hjärtans dag, inneboende ilska och tårar i bilen